czareczek 94 Report post Posted November 30, 2020 Zakończyły się nominacje do Q&A, a najwięcej głosów zdobył @Haxed Od tego momentu macie 72h na zadawanie pytań, następnie @Haxed będzie miał 72h żeby na te pytania odpowiedzieć. Miłej zabawy! 1 Share this post Link to post Share on other sites
sillek 167 Report post Posted November 30, 2020 1. Ile ważysz 2. Czemu aż tyle 1 Share this post Link to post Share on other sites
MajonezikAWP 82 Report post Posted November 30, 2020 1. Jak to być bitym przez sebe? 2.Czy pozdrowisz mamę? 3.Co u ciebie? Pozdro od kadecika 1 Share this post Link to post Share on other sites
speedy 62 Report post Posted November 30, 2020 1. Największy toxic na pt? 2.Czemu to ty? 3.Gdzie się nauczyłeś tak pięknie składać zdania? 4.Co cie boli? 5.Myslisz że jesteś super? 1 Share this post Link to post Share on other sites
HaxedMIRAGE 134 Report post Posted November 30, 2020 2 godziny temu, sillek napisał: 1. Ile ważysz 2. Czemu aż tyle 1. 70kg. 2. Nie wiem. 1 godzinę temu, Majonezik napisał: 1. Jak to jest bitym przez sebe? 2.Czy pozdrowisz mamę? 3.Co u ciebie? Pozdro od kadecika 1. To ja go biję. 2. Pozdrowię. 3. Git. 30 minut temu, speedy napisał: 1. Największy toxic na pt? 2.Czemu to ty? 3.Gdzie się nauczyłeś tak pięknie składać zdania? 4.Co cie boli? 5.Myslisz że jesteś super? 1. Nie wiem o czym piszesz. 2. Bo to nie ja. 3. W szkole. 4. Staw skokowy i plecy. 5. Nie jestem. 2 Share this post Link to post Share on other sites
czareczek 94 Report post Posted November 30, 2020 1. Co to Polon? 2. Co to Rad? 3. Lubisz chemie? 4. Czemu się tak pocisz? 5. Czemu jesteś toksyczny? 6. Czemu seba gra za ciebie w Lol'a? 7. Czemu nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Share this post Link to post Share on other sites
Sokół 6 Report post Posted November 30, 2020 Jak to jest być słabszym ode mnie? Share this post Link to post Share on other sites
HaxedMIRAGE 134 Report post Posted December 3, 2020 Dnia 30.11.2020 o 15:53, czareczek napisał: 1. Co to Polon? 2. Co to Rad? 3. Lubisz chemie? 4. Czemu się tak pocisz? 5. Czemu jesteś toksyczny? 6. Czemu seba gra za ciebie w Lol'a? 7. Czemu nie umiesz czytać ze zrozumieniem? 1. Pierwiastek promieniotwórczy odkryty przez Marię Skłodowską-Curie i Pierre'a Curie. W układzie okresowym leży w bloku p, grupa 16, okres 6. Ulega rozpadowi promieniotwórczemu. 2. Pierwiastek promieniotwórczy również odkryty przez Marię Skłodowską-Curie i Pierre'a Curie. W układzie okresowym leży w bloku s, grupa 2, okres 7. Ulega rozpadowi promieniotwórczemu, okres półtrwania najstabilniejszego izotopu wynosi 1599 lat. 3. Lubię. 4. Bo jest gorąco. 5. Znowu nic o tym nie wiem. 6. Bo jest lepszy niż niektórzy grający od 2 lat. 7. Czemu nie umiesz napisać zdania jednoznacznie? Dnia 30.11.2020 o 22:24, Sokół napisał: Jak to jest być słabszym ode mnie? Nie wiem jak to jest. Share this post Link to post Share on other sites
BB4RTEK 0 Report post Posted December 3, 2020 Czemu haxed a nie haxnt? Share this post Link to post Share on other sites
VanVal 2 Report post Posted December 3, 2020 1. O co chodzi z Sebą? 2. Dlaczego masz problemy ze słuchem? 1 Share this post Link to post Share on other sites
HaxedMIRAGE 134 Report post Posted December 3, 2020 7 godzin temu, BB4RTEK napisał: Czemu haxed a nie haxnt? Czemu nie? 3 godziny temu, VanVal napisał: 1. O co chodzi z Sebą? 2. Dlaczego masz problemy ze słuchem? 1. To mój brat. 2. Nie wiem. Share this post Link to post Share on other sites