†Gunpei†AWP 24 Report post Posted November 13, 2020 Twoje imię: Adrian Twój wiek: 20 Twoje zainteresowania: Lotnictwo, muzyka, sport Twoje doświadczenie: Mam dość spore doświadczenie z adminowaniem. Na samym pt adminem byłem już 3-krotnie. Znajomość konsoli SourceMod: [0/10] 8/10 Link do profilu z Game Trackera (na serwerze): https://www.gametracker.com/player/†Gunpei†/193.33.176.186:27015/ STEAM_ID: STEAM_0:1:120923586 Coś na Twój temat: Ostatnio mam sporo czasu, a w wolnym czasie lubie sobie pograć w cska, więc na serwerze będę aktywny. Myślę, że jestem dość rozpoznawalnym graczem, więc komunikacja z innymi nie będzie stanowić problemu Będziesz aktywny na forum?: Tak. Podsumowanie: Podsumowując, składam podanie bo wydaje mi się, że na awp brakuje adminów. Sam mam spore doświadczenie i bez większych problemów potrafię stwierdzić czy ktoś cheatuje. Myślę, że kolejna para rąk do pomocu sie przyda Share this post Link to post Share on other sites
fl0w. 174 Report post Posted November 13, 2020 Myślę że nie ma co się zastanawiać.Przegralem z tym botem wiele godzin i jest bardzo sympatyczną osobą. Jestem na Tak. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CHiLLuAWP 84 Report post Posted November 13, 2020 Lepszego nie znajdziecie. Jak najbardziej na tak 1 Share this post Link to post Share on other sites
SzymonKoxownik 277 Report post Posted November 13, 2020 to się może podobać 1 Share this post Link to post Share on other sites
Parslei 122 Report post Posted November 13, 2020 Na tak. Adminem już tam był, spoko ziomek. 1 Share this post Link to post Share on other sites
czareczek 81 Report post Posted November 13, 2020 Grajek z niego słaby ale na TAK 1 Share this post Link to post Share on other sites
bAq 58 Report post Posted November 13, 2020 znam delikwenta z OM , widzialem go tam pare razy ale to rozchodzi sie o AWP. Dla mnie neutralnie Share this post Link to post Share on other sites
MajonezikAWP 75 Report post Posted November 13, 2020 Podanie przyjęte zapraszam do odebrania rangi. Share this post Link to post Share on other sites
MajonezikAWP 75 Report post Posted November 13, 2020 Share this post Link to post Share on other sites