sayKhs 0 Report post Posted November 3, 2020 Twoje imię: Oliwier Twój wiek: 17 Twoje zainteresowania: Moje zainteresowania to głównie sport oraz tworzenie grafik, lubię często pogrywać za dnia jak i wieczorami w gry komputerowe. Twoje doświadczenie: Byłem administratorem na innej sieci serwerów prawie dwa lata, mniej więcej wiem jak mam się zachować w danej sytuacji. Znajomość konsoli SourceMod: 7/10 Link do profilu z Game Trackera (na serwerze): https://www.gametracker.com/player/sayKhs/91.224.117.19:27400/ STEAM_ID: STEAM_1:0:461438036 Coś na Twój temat: Witam drogich czytelników mam na imię Oliwier, sport to moja pasja trenowałem 3 lata ju jitsu teraz sporadyczne treningi na domowej siłowni, w wolnej chwili lubię także gotować jak i spędzać czas w gronie znajomych. Będziesz aktywny na forum?: Oczywiście Podsumowanie: Chciałbym poszerzyć szanowne grono administracyjne bo czasami przydadzą się ręce do pracy, przeważnie znajdę czas, aby zawitać na serwer i dopilnować porządków. Share this post Link to post Share on other sites
Malinaw0w~MIRAGE 16 Report post Posted November 3, 2020 Mało Cię widać na serwerze popracuj nad aktywnością wtedy będę na tak na razie neutralnie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
bAqMIRAGE 68 Report post Posted November 3, 2020 (edited) Popraw aktywność, daj się poznać.... puki co co na NIE Edited November 3, 2020 by bAq 1 Share this post Link to post Share on other sites
speedy 62 Report post Posted November 3, 2020 Widuje Cie często na serwerze, ale jak narazie za mało godzin. Żadnych zastrzeżeń do twojej postawy nie mam. Nadrabiaj godziny i daj się poznać społeczności. Jak narazie nie mam stanowiska w tej sprawie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PlotkiernMIRAGE 28 Report post Posted November 3, 2020 Podanie odrzucone. W ogóle cię nie kojarzę no i godzinki. Spróbuj za jakiś czas 1 Share this post Link to post Share on other sites
PlotkiernMIRAGE 28 Report post Posted November 3, 2020 Share this post Link to post Share on other sites