svnny 1 Report post Posted September 11, 2020 Nick z gry: wojownik body [w trakcie gry zmieniłem z veen. na wojownik body] Data blokady: 10;07 | 11.09.2020 Serwer: Only Mirage Nick admina: Hisayuki Powód blokady: "Cheating" Screeny/demko: http://w19.gotv.pro/srv21517/auto-20200911-0930-de_mirage.dem.zip Mapa(jeśli pamiętasz): Mirage Opis sytuacji: Wszedłem na serwer z nickiem "veen." i od razu go zmieniłem na -miami. a następnie na wojownik body (4fun) Grałem sobie normalnie jakieś tam heady siadały. Był na serwerze M a l i n a w 0 w? i Hisayuki. Na początku M a l i n a w 0 w? wszedł na spect'a posiedział chwilę i wrócił do CT 2 rudny potem o ile dobrze pamiętam zabiłem Hisayuki onetapem wszedł on na Spect'a posiedział chwilę. Nie wiedziałem że to jest admin a podejrzewałem że mnie spectuje to zacząłem spamować guzik od zwiększenia sensa w myszce co daje taki efekt jakby ktoś miał aimbota bo tak laguje wtedy celownik (będzie to widać na demku). Zabiłem M a l i n a w 0 w? i dostałem bana. Po raz kolejny na tym samym koncie które zostało odbanowane 2 dni temu. W regulaminie jest napisane "Bezwzględny zakaz wykorzystywania kilku kont, przez jednego gracza (multikonta), w celu osiągnięcia przewagi nad pozostałymi graczami lub w celu utrudniania gry" Nie chciałem osiągnąć przewagi tylko poprostu odpaliłem cs'a bo akurat byłem na tym koncie to zagrałem na tym. A rozgrywki nie utrudniałem. Share this post Link to post Share on other sites
fenoFTW 69 Report post Posted September 11, 2020 To już druga taka sytuacja, a regulamin mówi jasno - Bezwzględny zakaz wykorzystywania kilku kont - osiągnięci przewagi następuje już przy odblokowanym rankingu, co oczywiście bardzo irytuje jak ktoś na świeżym koncie ( lub takim kupionym na alledrogo ) zabiera po "milion" punktów. Następnym razem taryfy ulgowej nie będzie. Skracam bana do 4H. Share this post Link to post Share on other sites