kat3005 0 Report post Posted August 22, 2020 Nick z gry: kat? Data blokady: dziś tj. 22/08 Serwer: only mirage Nick admina: Karmela Powód blokady: "do wyjaśnienia" Screeny/demko: jeszcze demko się nagrywa, to będzie to z godziny 18:54. Poźniej zedytuję link i wrzucę. Mapa(jeśli pamiętasz): mirage Opis sytuacji: Długo grałem dziś i i tak planowalem wyjść, szczególnie, że ile jedną mapę można wałkować. W każdym razie nie zdążyłem bo zarobiłem bana od Karmelci w sumie mogłoby się wydawać, że pokazywałem coś szczególnego, ale j ja uważam, że większość fragow zrobilem po ct (wiadomo, że łatwiej), a tak to miałem jedną super rundę w tt gdy zabiłem domina w oknie i zraszowałem. Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. Pozdrawiam! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Karmela 437 Report post Posted August 22, 2020 1. Demo 1 (z pierwszego bana, po którym zostałeś odbanowany, a miałam już jakieś podejrzenia - https://forum.pompateam.pl/index.php?/topic/2937-odwołanie-od-bana-kat/) - 33:58 - za szybko v1 - 34:03 - zaczynasz podchodzić idealnie w momencie, w którym przeciwnik wycofuje - 36:05 - niby losowe strzały, ale na slow motion jednak nie do końca, nie są płynne. Po strzałach "schowałeś się" w momencie w którym peekował gość na schodach - 36:26 - dla mnie wcelowanie kompletnie nieczyste, nagły zryw żeby popatrzeć sobie na blisko na idealnej wysokości, crosshair placement to jedno, ale przecież mógł wyjść bliżej ściany? Strzały za szybkie v2. - 38:06 - przeciągnięcie i wcelowanie także nietypowe, ale tutaj nic wyjątkowego. - 38:39 - za szybko v3 2. Demo 2: (z aktualnego bana, demko z teraz) - 0:43 - poprawka celownika na poziom głowy - 1:34 - za szybko v4 - 2:31 - za szybko v5 - 3:27 - Ekhem? Co? - 4:14 - za szybko v6 - 5:36 - za szybko v7 - 9:47 - znowu schowałeś się w timing - 12:20 - też ciekawy flick, zachowanie celownika dosyć nerwowe przy wpatrywaniu się w lewą stronę rampy - 14:02 - wyczekujesz w momentach w których ktoś tam jest wyraźnie dłużej niż wtedy, kiedy nikogo tam nie ma, poza tym za szybko v8 - 18:03 - tym razem wcelowujesz się inaczej niż za każdym innym - 18:28 - znowu unik przed wcelowanym typem - 19:00 - skrót na uspie skoro tam wcześniej ktoś tam był? Zwykle tego nie robisz, cała ta runda dziwna. - 19:21 - cały czas zerkasz, baitujesz strzał w dziwny sposób. - 21:00 - dlaczego na nożu przez terro? - 21:42 - za szybko v9 - 22:23 - teraz nie zeskakujesz ;/ - 22:34 - szybkie wcelowanie się bo ktoś podbiega, również bardzo obvious - 22:47 - za szybko v10 - 22:56 - za szybko v11, swoją drogą teraz już rush na AWP, bez wyciągania USP-a (również przed krokami). - 23:01 - skanujesz sobie shorta. - 23:11 - absurdalnie za szybko v12, "przypadkiem strzeliłem" - 24:38 - za szybko v13 - 24:45 - za szybko v14 - 26:11 - takiego czegoś nie ustrzelasz. Z takimi umiejętnościami nie wyczuwasz resetów recoilu na deaglu? - 27:54 - za szybko v15 - 28:02 - bardzo przyjemny szybki bait, crosshair placement na apsy niewłaściwy podczas wychylania z rampy. Wystarczyła mi jedna połowa. Nazbierało się tego od groma. Konto kupione mniej więcej rok temu - tak da się to sprawdzić. Ciekawi mnie co stało się z Twoim mainem. 3. Little Anti-Cheat B-Hop Detector - detects perfect bunny hops, doesn't detect legit scripts or AHK (Odnośnie bana przez Anti-Cheat - https://forum.pompateam.pl/index.php?/topic/2949-odwołanie-kat-bhop/). 3 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Karmela 437 Report post Posted August 22, 2020 Gracz zbanowany 3 1 Share this post Link to post Share on other sites