kat3005 Report post Posted August 20, 2020 Nick z gry: kat? Data blokady: dziś, tj. 20/08/2020 Serwer: only mirage Nick admina: console Powód blokady: auto bh Screeny/demko: http://w19.gotv.pro/srv21517/auto-20200820-1537-de_mirage.dem.zip Mapa(jeśli pamiętasz): mirage... Opis sytuacji: Dokładnie po 19 minucie na demku zrobiłem kilka bhopów na spawnie CT i antyczit mnie zbanował za niby autobh. Może ładnie weszły, ale bez przesady, żeby antyczit tak łatwo banował. Tych skoków było tylko kilka. Grałem trochę i robiłem u was wcześniej jakieś bhopy na pewno też i takiej sytuacji nie miałem. Podejrzewam, że ten antyczit nie ma dopracowanego wykrywania auto bunnyhopów i powinien być tak ustawiony by wykrywać bhopy które nie tylko lądują perfekcyjnie, ale charakteryzują się też dużą szybkością. Jeśli ktoś kiedyś robił overwatcha jakiemuś ragecziterowi to wie jak wygląda perfidny autobh. Takie moje zdanie. Ogólnie będę na przyszłość pamiętać, że wasz antyczit dość wrażliwy na bhopy jest, więc ogranicze skakanie Share this post Link to post Share on other sites
fenoFTW Report post Posted August 20, 2020 Odbanowany. Share this post Link to post Share on other sites
Baku Report post Posted August 20, 2020 Godzinę temu, kat3005 napisał: Ogólnie będę na przyszłość pamiętać, że wasz antyczit dość wrażliwy na bhopy jest, więc ogranicze skakanie Znam tylu graczy, którzy robią dobre bhopy i jakoś ich anticheat nie wyłapał. Podejrzane trochę. Share this post Link to post Share on other sites