kat3005 0 Report post Posted August 19, 2020 (edited) Nick z gry: kat? Data blokady: dziś 16:29 Serwer: only mirage Nick admina: Masuj dzika Powód blokady: "odpał" Screeny/demko: http://w19.gotv.pro/21517 demo z 16:28: http://w19.gotv.pro/srv21517/auto-20200819-1628-de_mirage.dem.zip Mapa(jeśli pamiętasz): mirage Opis sytuacji: No więc dostałem nagle bana bez powodu! rozumiem, że admin się zdenerwował bo zginął??? przyznaję, że mnie zdenerwowało, że dostałem bana za nic. Lepiej by zrobił przyglądając się niektorym w swoim własnym teamie, szczególnie tymi z nowymi kontami. Nawet uzasadnienia nie napisał tylko 'odpał'. Bo tak i tyle. Mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni. pozdrawiam Edited August 19, 2020 by kat3005 link do dema Share this post Link to post Share on other sites
Karmela 437 Report post Posted August 19, 2020 Pierwsze słyszę, żeby w powodzie bana pisać jego wyjaśnienie a nie powód. Miał Ci w powodzie wypisać wszystkie Twoje akcje czy czego oczekiwałeś? Zaraz się zajmę demkiem i dam znać. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kat3005 0 Report post Posted August 19, 2020 (edited) Nie. Jako powod bana podaje się np. wh albo aimbot albo ragebot, multihack, b-hop, cokolwiek. napisanie "odpał" wygląda tak jakby się banowało na czuja bez sprawdzania. Dzięki za zajęcie się tą sprawą Edited August 19, 2020 by kat3005 Share this post Link to post Share on other sites
Karmela 437 Report post Posted August 19, 2020 Dzięki że nauczyłeś mnie, jakie powody powinno się dawać - bardzo to doceniam. Co do demka, początek jest bardzo fishy, wcelowywanie się w punkt, za szybkie głowy, za dużo informacji. Co do szybkich głów trzeba wziąć poprawkę na to że jest to GOTV więc wszystko jest trochę zlagowane. Szkoda w gruncie rzeczy, że ban poleciał tak szybko. Decyzja mogłaby być bez wątpienia łatwiejsza. Poczekam na opinię @speedy lub @fenoFTW zanim podejmę ostateczną werdykt. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kat3005 0 Report post Posted August 19, 2020 (edited) Wydaje mi się, że nie ma czegos takiego jak za szybkie głowy, tylko kwestia dobrego wcelowania się mam monitor 240hz też. Jakby cos wyglądalo zbyt 'fishy' to polecam mocno zwolnić demko, bo wtedy widać czasem to czego nie widać w normalnym tempie na demku. Oby kiedyś wprowadzili demka przynajmniej 64 tick. I nie traktuj tego, że ja Cie pouczam co wpisywać w powod bana, bo źle zrozumiałaś, gdyż to nie było skierowane do Ciebie, lecz do osoby banującej mnie. pozdrawiam i sorki za spam Edited August 19, 2020 by kat3005 Share this post Link to post Share on other sites
speedy 60 Report post Posted August 19, 2020 Owszem głowy Ci siadły ładne. Zapoznałem sie z demkiem i nie widzę nic szczególnego, nie wystarczające dowody. Za szybko i bez sprawdzania ten ban. Według mnie czysty, mozna odbanować 1 Share this post Link to post Share on other sites
Karmela 437 Report post Posted August 19, 2020 Gracz odbanowany Brak wystarczających dowodów 1 Share this post Link to post Share on other sites