RaVVVVVV 1 Report post Posted August 3, 2020 (edited) Twoje imię: Mateusz. Twój wiek: 25 lat. Twoje zainteresowania: Podróże, informatyka(programowanie) oraz wszelaki sport tj. bieganie, siłownia, pływanie. Twoje doświadczenie: Od 2005 roku jestem aktywnym członkiem społeczności CS. Mianowicie w CS:GO gram od bety. Miałem własną sieć serwerów FreeShot.pl, byłem adminem w wielu miejscach w swojej "karierze". Znajomość konsoli SourceMod: [10/10]. Link do profilu z Game Trackera (na serwerze): https://www.gametracker.com/player/%3F%60%20RAVVVVVV/91.224.117.19:27400/ STEAM_ID: STEAM_0:0:20144114 Coś na Twój temat: Nazywam się Mateusz. Skończyłem studia inżynierskie. Ludzie powinni mnie kojarzyć z serwera jako życzliwą i pomocną osobę. Będziesz aktywny na forum?: Jasne, że tak. Dopiero zaczynam działalność na forum. Choć bardziej bardziej chciałbym się skupić na porządku na serwerze, ponieważ ostatnimi czasami sporo pojawia się cziterów. Podsumowanie: Ogólnie chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera, ponieważ ostatnio sporo grywam na serwerze i chciałbym, żeby każdy gracz czerpał frajdę z grania. Edited August 3, 2020 by RaVVVVVV Literówka. Share this post Link to post Share on other sites
fenoFTW 78 Report post Posted August 3, 2020 Nie spełniasz podstawowych wymagań, nie całe 10 godzin przegranych na serwerze, do tego niska aktywność godzin na STEAM, póki co jestem na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
sillek 167 Report post Posted August 3, 2020 Od Maja masz 9 godzin na serwerze, popraw to i powinno byc git. W tym momencie na nie. Share this post Link to post Share on other sites
RaVVVVVV 1 Report post Posted August 3, 2020 (edited) Jasne rozumiem, Twoją opinie. Choć jestem w stanie obiecać, że te godzinki będą się powiększać. Ps. niecałe* - do @fenoFTW Edited August 3, 2020 by RaVVVVVV Share this post Link to post Share on other sites
speedy 66 Report post Posted August 3, 2020 Wydajesz się bardzo miłym graczem, ale jak koledzy wyżej napisali nie spełniasz narazie wszystkich kryteriów. Pograj jeszcze i pokaz się trochę graczom. Narazie na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
PlotkiernMIRAGE 30 Report post Posted August 3, 2020 Podanie na razie ODRZUCAM ,bo tak jak chłopaki piszą masz strasznie mało godzin ,a z serwera też cię kojarzę jako w porządku gościa. Napisz podanie za miesiąc i zobaczymy jak wypadniesz z godzinami Share this post Link to post Share on other sites