mazzus Report post Posted July 14, 2020 (edited) Nick z gry: MAZZUS Data blokady: 07-14-20 17:24 Serwer: ONLY MIRAGE Nick admina: i love you Powód blokady: cheating Screeny/demko: http://w19.gotv.pro/srv21517/auto-20200714-1650-de_mirage.dem.zip Mapa(jeśli pamiętasz): mirage Opis sytuacji: Nie wiem o co chodzi, niech może admin banujący się wypowie1 Kurczę po raz kolejny ban za cheaty/oszukiwanie na wszym serwerze... długo trzeba czekać na UB, a serio spoko się gra u was Edited July 14, 2020 by mazzus Share this post Link to post Share on other sites
Parslei Report post Posted July 14, 2020 (edited) Drugi ban w tak krótkim czasie? XD No ja nie wiem Btw wrzuć demko, żeby UB Team mógł sprawdzić ocb. Edited July 14, 2020 by Parslei Share this post Link to post Share on other sites
mazzus Report post Posted July 14, 2020 14 minut temu, Parslei napisał: Drugi ban w tak krótkim czasie? XD No ja nie wiem Btw wrzuć demko, żeby UB Team mógł sprawdzić ocb. Tamten ban był rzekomo przez pomyłkę Share this post Link to post Share on other sites
Baku Report post Posted July 14, 2020 @I LOVE YOU rozpisz mi demko. Share this post Link to post Share on other sites
Baku Report post Posted July 14, 2020 Obejrzałem i nic ciekawego nie zauważyłem. ODBANOWANY @Masuj Dzika i @I LOVE YOU następnym razem proszę wskazać rudny lub czas podejrzanych akcji. Share this post Link to post Share on other sites