khr Report post Posted July 4, 2020 Nick z gry: khr Data blokady: 04.07.2020 Serwer: Mirage. Nick admina:Hisayuki Powód blokady: cheat. Screeny/demko: http://w19.gotv.pro/srv21517/auto-20200704-1525-de_mirage.dem.zip Mapa(jeśli pamiętasz): mirage. Opis sytuacji: Po jednej mocniejszej akcji admin zdecydował się uniemożliwić mi dalszą rozgrywkę. Share this post Link to post Share on other sites
speedy Report post Posted July 4, 2020 Według mnie czysty jest ale to tylko moje zdanie Share this post Link to post Share on other sites
czareczek Report post Posted July 5, 2020 @khr Na twoim profilu istnieje takie coś "ex main http://steamcommunity.com/id/khrka" I masz na tym koncie VAC-a, co do demka to nie oglądałem ale informacja o tym, że na innym twoim koncie masz VAC-a wyklucza cię od dostania UB. Share this post Link to post Share on other sites
Hisajuki Report post Posted July 5, 2020 nie tolerujemy osób z vac-banem Share this post Link to post Share on other sites
khr Report post Posted July 5, 2020 (edited) Co to ma wspólnego z moją grą? VAC był za skinchanger, a dokładnie injector który był stary. Bądźmy poważni. Do tego, ten VAC był 5(!) lat temu. PS. W regulaminie nie ma nic na temat zakazu gry ludziom, którzy posiadali wcześniej blokadę. Edited July 5, 2020 by khr Share this post Link to post Share on other sites
anvi Report post Posted July 5, 2020 Dnia 27.05.2018 o 01:03, Spyrek napisał: zgłaszane osoby muszą posiadać najkrótszego, ze wszystkich kont, zarejestrowanego vac bana nie dłużej niż 1000 dni temu. Moze by to do jakiegos regulaminu wrzucić? Share this post Link to post Share on other sites
Nomak Report post Posted July 5, 2020 Cziterzy to ściek totalny, ale nie róbmy już z igieł wideł. Ten vac był 4.5roku temu. Jest to wystarczająca ilość czasu żeby dana osoba dorosła. No chyba że czituje dalej, co wyjdzie na demku to Share this post Link to post Share on other sites
Spyrek Report post Posted July 5, 2020 Vac był ponad 1000 dni temu także masz unbana. Share this post Link to post Share on other sites