Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Bannerki pod stream: Konkurs na kartę graficzną: Bannerki serwerowe (wspólna praca moja ze znajomym): Przedstrona forum: 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Banerki pod stream Przedstrona forum Banerki serwerowe - Te podobają mi się najmniej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Fajne grafiki, w tej pracy z konkursem na kartę graficzna może napisy mogłyby by być inne lub inaczej umiejscowione ale jest git :) Rozwijaj się, masz potencjał ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Bannery pod stream - bardzo mi się podoba, czcionka mi znana. Konkurs na kartę graficzną - Z początku myślałem, że to radio samochodowe . Nie popisałeś się. Bannery serwerowe - niewidoczne napisy. Pomyślałbym nad inną czcionką. Przedstrona - nie mam zastrzeżeń. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Bardzo ładne grafiki! Przedstrona przypadła mi do gustu, oby tak dalej! :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 34 minuty temu, Tomasz Jebiewdenko napisał: Bannery pod stream - bardzo mi się podoba, czcionka mi znana. Konkurs na kartę graficzną - Z początku myślałem, że to radio samochodowe . Nie popisałeś się. Bannery serwerowe - niewidoczne napisy. Pomyślałbym nad inną czcionką. Przedstrona - nie mam zastrzeżeń. 32 minuty temu, Kyersti napisał: Bardzo ładne grafiki! Przedstrona przypadła mi do gustu, oby tak dalej! :) A może bym coś dla was mógł zacząć robić? Zawsze przyda się para rąk. Tutaj macie moje GG: 50695533 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2017 Przecież to nie jest przedstrona tylko layout forum. Ale wy ferment siejecie! Wstyd Co do prac średnio na jeża natomiast i tak lepiej niż polowa osób, które nazywają siebie "grafikami" :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2017 Ładne Prace 9/10 Łap + Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2017 Tapeta PT na nudzie Banner do slideru: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2017 Bardzo fajne prace 8/10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2017 Pierwsza tapeta mi się bardzo podoba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach