Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2018 Witam wszystkich i mam do was pytanie na temat komputerów do grania. CZY OPŁACA SIĘ KUPIĆ KOMPUTER DO 2500 TYŚ. ZE SKLEPU CZY LEPIEJ ZŁOŻYĆ. PROSZĘ O ODPOWIEDZI KAŻDA ODPOWIEDZ BĘDZIE DOBRA :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2018 Jeśli się nigdy nie bawiłeś w składanie komputera, nie znasz się na podzespołach itd. to hm... może lepiej jak kupisz gotowca. Ja mam komputer za jakieś 2-2.5k gotowiec z xkomu i nie narzekam, CS średnio po 200-250 fps, czasem nawet 300 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2018 JA znam się na komputerach i mogę złożyć nawet sam dzięki za odpowiedz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2018 Jesli znasz sie na komputerach to po co zakładales ten temat? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2018 Zakładałem bo chciałem zobaczyć wasze odpowiedzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2018 popros kogos kto sie zna niech ci złozy na morele za 3tys pojdziesz do sklepu pokazesz ten zestaw to go złożą za 2.5 :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2018 Nigdy dla gotowców i sklepów stacjonarnych, które Ci proponują komputer. Morele, X-Kom, Komputronik ok. Ale nic lokalnego bo tam przeważnie syf z ogromną marżą. Za 3000 obecnie to na 1050 Ti i przy dobrym wietrze I3-8100 (jak wyjdą tańsze płyty) albo Ryzen 3 1200. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2018 A nie lepiej ryzena 5 wlozyc? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach