Rekomendowane odpowiedzi

Mam ostatnio problem z CS'em, zainstalowałem windowsa 10 od nowa. Od tamtego momentu gra blokowała mi się na 60 fps'ach + pojawiało się coś w stylu "pływania myszki".

Jakoś po trzech dniach, wszystko wróciło do normy, miałem normalne fps'y, myszka normalnie chodziła (chyba jakaś aktualizaja systemu była wtedy) ... AAAALEEEE ostatnio wszystko wróciło, nie wiem czemu :(

Jedyna rzecz jaka aktualnie pomaga to ustawienie "Pełny ekran w oknie", ale na tym grać się nie da. Jak wracam do 4:3 BB, problem wraca.
Ta opcja od Xbox'a (DVR?) jest wyłączona :)

Reinstall też był robiony :) 

Spójność plików też była :) 

Może ktoś miał podobną sytuację i udało mu się naprawić, albo ma jeszcze jakiś pomysł o co może chodzić. 

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Tak czy siak jesteś 1 na serwerach wiec 60 fps to nie tragedia D: 

Jakbym umiala to bym Ci pomogla X D 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Okey, moje ego podbite, to teraz proszę o jakieś rady/pomysły :D 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nope, komende już miałem wpisaną, a myszka chodzi tak samo tylko 2x wolniej :c 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Tak, ale to jest efekt prawdziwego wyłączenia akceleracji w windowsie. Samo odznaczenie "zwiększ precyzję wskaźnika" nie wyłącza akceleracji całkowicie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

okey, rozumiem, ale mam wrażenie, że to wina bardziej tych fps'ów.
Przed chwilą wpadłem na "genialny" pomysł i ustawiłem fps_max 50... i Teraz mam zablokowane fpsy na 58 + myszka działa poprawnie xD 

CO SIĘ DZIEJE Z TĄ GRĄ?! 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nie da się w tej grze ustawić mniej niż 60 fps.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

może coś pogoogluj
to co ja znalazłem:
Mouse Acceleration off, Maximum Pre-Rendered Frames off, vSync off 
Set "POLLING RATE" 500hz

znalazłem milion poradników i tematów z tym związancyh, na pewno coś znajdziesz

Edytowane przez anvi

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Mały Update:
Wczoraj zrobiłem format bez aktualizacji systemu i zainstalowałem cs'a cały czas było 60 fpsó'w + pojawił się ping over 200.

Z nudów zrobiłem drugi raz format tym razem dałem mu się aktualizować tak długo jak będzie chciał, włączam cs'a a tam fps'y lecą do ponad 200.
Także wszystko działa na nowo :D A morał z tego taki, że jak już nie wiesz co robić, zrób format xD 

Dziękuję za wasze pomysły <3

 

aaa i problem z myszką też zniknął :D 

Edytowane przez RARITY

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


Kontakt


TS3: pompateamspeak.pl
Email: [email protected]

Zaprzyjaźnione serwisy: